icon language english

Co se u nás děje

Články

Proběhlé akce, tipy a triky ke studiu, studentský život a mnoho dalšího na jednom místě.

 

Blog Novinky Pozvánky Studentský život Tipy a triky Všechny
Studentská unie Jihočeské univerzity Psychočas PUSHRUN JAMFIRE ESN USB Budweis Diskuzní okénko Budějovický Majáles Seznamovák JU Klub absolventů Jihočeské univerzity Univerzitní křesťanské hnutí (UKH) Budweis Bigfoots – Quadball team Studentský spolek historie FF JU Jihočeská univerzita Všechny

JAMFIRE

JAMFIRE, which has so far surpassed all past events in collaboration with REDBULL\'s event \"Can You Make It?\" There were great prizes to be won, the atmosphere was charged, the good mood was warming our hearts and there was LOTS of music! JAMFIRE - an event that is run by you!

Celý článek

JAMFIRE

JAMFIRE, který zatím předčil všechny minulé akce, tentokrát ve spolupráci s eventem REDBULLU - \"Can You Make It?\" Soutěžilo se o skvělé ceny, atmosféra byla nabitá, dobrá nálada nás hřála u srdíčka a muziky bylo PLNO! JAMFIRE - akce, která se řídí podle Vás!

Celý článek

JAMFIRE

Kampa 11.12., it was a perfect day for another student event directed by the guys from \\\"fiery marmalade\\\" - JAMFIRE!❤️‍🔥

Celý článek

JAMFIRE

The campus of the University of South Bohemia was busy. The Kampa Student Club was pulsating with a great atmosphere. Music could be heard from all over the world and people were singing and toasting each other. What was going on? This was the START of a new cultural event! JAMFIRE - an event that is run by you.

Celý článek

JAMFIRE

V kampusu Jihočeské univerzity bylo rušno. Studentský klub Kampa pulzoval skvělou atmosférou. Hudba byla slyšet ze všech světových stran a lidé si zpívali a připíjeli na zdraví. Co se to dělo? To byl STARTÉR nové kulturní akce! JAMFIRE - akce, která se řídí podle Vás.

Celý článek

Klub absolventů Jihočeské univerzity

Dne 20. ledna 2023 proběhl Den otevřených dveří na naší univerzitě.

Celý článek

Jihočeská univerzita

As I mentioned in my last blog, I came here for practice. From the beginning till today, I spend four weeks in three houses for seniors. These houses for seniors are Máj, Hvízdal and Dobrá Voda. At first, I was thinking that I will spend the whole practice with seniors and that was really bad for me because I know how that looks in my country.

Celý článek

Jihočeská univerzita

My name is Davor. I am 22. I am studying at the Faculty of Political Sciences at the University of Sarajevo, Department of Social Work. To the Czech Republic, I came to practice for two months.

Celý článek

Jihočeská univerzita

Jmenuju se Tom a jsem studentem programu „Regional and European Project Management“ na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Tento program se od ostatních studií na EF liší hlavně v jeho celkovém pojetí. Více najdete v mém blogu.

Celý článek

Studentská unie Jihočeské univerzity

Letos se opět konal festival Artday. Největší umělecký festival na Jihočeské univerzitě.

Celý článek

ESN USB Budweis

Mezinárodní dny 2022 byly úspěšně završeny ve čtvrtek 28. dubna 2022 v kampusu Jihočeské univerzity před Studentským klubem Kampa.

Celý článek