icon language english

Studentská unie Jihočeské univerzity

Kampus žije

Jídlo, dobrá hudba a veselí lidé. Tak tohle si můžete představit pod akcí s názvem Kampus žije. Akce, kterou tradičně každý rok organizuje spolek Studentská unie, letos proběhla ve dnech 17.-18. října.

14:30, 20/12/2022

Široká nabídka jídel typická pro různé kultury. Díky studentům z celého světa, jsme mohli nahlédnout i pod pokličku tradic jiných zemí. Zábavu si pro nás připravili i čeští studenti. Zorganizovali stanoviště, která mohli využít nejen studenti, ale také široká veřejnost. Na své si přišly hlavně děti, jež pomalovaly křídami téměř celý kampus, a jejichž kreativitě se rozhodně meze nekladly. Dále si mohly ulovit rybičky, které byly součástí stanoviště s rybím akváriem, s možností nahlédnutí pod vodu. Nezapomenutelné momenty si mohli všichni zvěčnit ve Fotokoutku a pro zamilované byl připraven i Kissing point.

A jak všichni jistě víte, dobré jídlo jde ruku v ruce s dobrou hudbou, a proto si neodpustíme krátký odstavec o nabídce výborného jídla.

Kromě lokálních dobrot od podniků z Jižních Čech, jste mohli ochutnat také pochutiny od pražských street food stánků, které se nebáli k nám zavítat. Domácí Bouda Burgers, langoše a tradiční trdelník, pražské JOSHI Sushi&Bistro a nechyběla ani Búú Cha.

Pro více informací klikněte na odkaz zde: Facebook

Naše díky patří partnerům akce, kterými jsou:

Budějovický Budvar, n.p.

GoDrive- budějický carsharing

Bouda Burgers

Klub K2

Studentský klub Kampa

a na závěr velké díky patří také Studentské unii Jihočeské univerzity, která pro nás vše připravila.

Další články

Všechny články