icon language english

Studentská unie Jihočeské univerzity

Souboj o Budějce

Klub K2 se stala arénou neobyčejného střetu, který diváky uvedl do stavu euforie a ohromení. Noc z 24. 4. na 25. 4. byla plná soutěží, hudby a napínavých okamžiků.

15:31, 26/04/2024

Již od začátku večera bylo jasné, že se studenti mohou těšit na neopakovatelný zážitek. První část večera byla věnována různým soutěžím, které náležitě prozkoumaly talent a odhodlání studentů z různých fakult. Odstartovali jsme to soutěží v pití piva brčkem, kde se vyznamenala Vysoká škola technická a ekonomická. Následovala soutěž v pití piva bez použití vlastních rukou, kterou též suverénně ovládl tým z Vysoké školy technické a ekonomické. Nicméně, skutečným vrcholem večera se staly až následující dvě soutěže.

Už od prvních beatů hudby bylo jasné, že se diváci mohou těšit na ohromující vystoupení. Rapový battle se stal jedním z vrcholů večera, přičemž zástupce z Pedagogické fakulty nadchl publikum svými chytlavými texty a pohotovostí v rytmu. Jeho vystoupení plné vášně a originality ukázalo, že rap je nejenom žánrem hudby, ale také prostředkem pro vyjádření myšlenek a emocí.

Následně se na parketu rozhořel dance battle, který přinesl další vlnu nadšení a úžasu. Pedagogická fakulta opět ukázala svou dominanci, když její studentka svým tanečním uměním uhranula celý klub. Její synchronizované pohyby a energické vystoupení dokázaly, že tanec je nejenom způsobem vyjádření, ale také prostředkem pro spojení lidí a sdílení radosti.

Celý večer doprovázel skvělý hudební mix od DJ Mistegala, který udržoval atmosféru na vrcholu a diváky na parketu pořádně rozpálil. Nicméně hlavním vrcholem večera byl samotný souboj o Budějce, kde se jednotlivé fakulty utkávaly v pití alkoholických i nealkoholických drinků a hledání toho, kdo vydrží nejdéle.

V napínavém souboji nakonec zvítězila Teologická fakulta s neuvěřitelnými 114 drinky na 7 osob. Na druhém místě se umístila Zdravotně sociální fakulta s úctyhodným výkonem 174 drinků na 13 osob a na třetím místě skončila Pedagogická fakulta s celkovým počtem 264 drinků na 48 osob. Výsledky této epické bitvy se pochopitelně průměrovaly, aby se zabezpečila spravedlnost pro všechny zúčastněné.

Celý večer byl jedinečným důkazem toho, že studentský život v Budějovicích má stále co nabídnout. Jedná se o událost, která sjednotila studenty napříč fakultami a přinesla do jejich života nezapomenutelné vzpomínky a nové přátelství. Ať už jste fanouškem soutěžení, dobré hudby nebo jednoduše zábavy, souboj o Budějce v klubu K2 byl místem, kde se potkaly všechny tyto prvky a vytvořily nezapomenutelný večer plný radosti a nadšení.

Další články

Všechny články