icon language english

Studentská unie Jihočeské univerzity

Beer pong by SUJU

Dva stoly, několik týmů, pár pingpongových míčků a večer plný zábavy.

20:01, 05/04/2024

Ve čtvrtek 21. března se konal již druhý ročník oblíbeného turnaje v Beer pongu.  Tentokrát se do bitvy o slávu a cenné trofeje zapojilo 14 týmů. Týmy byly vždy složeny ze dvou odvážných hráčů, kteří se rozhodli přijít a zkusit své štěstí v této specifické hře.

Beer pongový večer byl především o užívání si s přáteli a úžasné atmosféře. Hned od prvních kol bylo cítit napětí a soutěžní duch všech účastníků. Týmy se snažily hrát ze všech sil, soustředit se a neminout ani jeden z kelímků. Všichni si přišli pro výhru, ale zvítězit mohl jen jeden.

Po náročném a vyrovnaném klání se nakonec tým Ratatuj počekaj – Ondřej Š. a Dominik K. vyhoupli na vrchol a stali se vítězem turnaje. Jejich pevná vůle, preciznost a strategie je přivedla k triumfu, uchvácení velkého poháru a dalších hodnotných cen. Vyhlášení proběhlo v neskutečné atmosféře za bouřlivého potlesku. 

Děkujeme všem zúčastněným, a kdo ví, možná se brzy dočkáme třetího ročníku, který opět rozproudí vášeň a soutěžního ducha všech příznivců této hry.

Další články

Všechny články