icon language english

Studentská unie Jihočeské univerzity

Halloween

Večer plný tajemna, svíček a strašidelných masek. Proč ne? I my jsme oslavili Halloween!

10:44, 16/02/2022

Odbila osmá hodina, dvacátého devátého dne, měsíce října roku 2021 a od koleje K1 vykročil slavnostní halloweenský průvod plný masek, který měl jediný cíl. Klub K2 České Budějovice.

Po dobu cesty jsme samozřejmě nenechali všechny ty krásné masky žíznit, proto nás nedoprovázel nikdo jiný než Jägermeister Halloween Hostess a s nimi i Redbull Halloween Hostess, které nemohou chybět na žádné akci studentské unie. V půli cesty došlo na první vyhlášení soutěže o nejlepší kostým průvodu, který vyhrál zabijácký klaun, jelikož svou maskou ohromil kdekoho.

V cíli už na masky čekal K2 airbar a Jäger stan ve vyzdobeném prostoru party stanu a své umění za pulty rozjížděli DJ Buldog (Red Bull 3Style), DJ Ramel (Prago Union), DJ Diabetes (New Generation) a DJ Bear (Procit), kteří přiměli masky k nevšedním tanečním kreacím.

Přímo v klubu proběhlo druhé vyhlášení o nejlepší kostým večera, který vyhrál ….

Celý klub K2 a party stan byl vyzdoben do halloweenské tématiky, která podpořila celou atmosféru o několik stupňů výš. Akce byla velmi povedená, všichni zúčastnění přicházeli v předepsaném dresscodu. Kreativita studentů, byla opravdu úžasnou podívanou a děkujeme, že jste věrni našim akcím, protože bez vás, by nebyli tak skvělé! Vaše SUJU! ♥

Další články

Všechny články