icon language english

JAMFIRE

JAMFIRE N.3 – \”Can You Make It?\”

JAMFIRE, který zatím předčil všechny minulé akce, tentokrát ve spolupráci s eventem REDBULLU - \"Can You Make It?\" Soutěžilo se o skvělé ceny, atmosféra byla nabitá, dobrá nálada nás hřála u srdíčka a muziky bylo PLNO! JAMFIRE - akce, která se řídí podle Vás!

18:38, 17/03/2024

JAMFIRE ve spojení s REBULLEM, už jen tento pojem zavání opravdu povedenou akcí, která by měla přinést spoustu radosti do nejednoho studentského srdíčka…a bylo tomu tak! Na akci dorazila spousta lidí a skvělá nálada panovala až do pozdních nočních hodin (a to nesmíme počítat afterparty).

 

Lidé od eventu “Can You Make It?” si připravili společně s JAMFIREM parádní program a kromě skvělé muziky, o kterou se postarali kluci z jamu, se i hojně soutěžilo. Ceny se také povedly a bylo co zapíjet. Každý fanoušek nekorektní zábavy si musel přijít na své a určitě odcházel z akce plný skvělých dojmů a nálady.

 

Merche se taky rozdávalo hromady a další kopa se objednávala, JEN TAK DÁL!

JAMFIRE se už těší na příště…plánování je v plném proudu. Tak sledujte sociální sítě tohoto stále ještě nového eventu a spolku. Na IG i FB se včas dozvíte všechny novinky ze světa této studentské akce a nebojte, při nejhorším něčím přispějeme i na tento web.

PS: Fotky už jsou na světě! (FB – JAMFIRE)

 

JAMFIRE – akce, která se řídí podle Vás!

Další články

Všechny články