icon language english

JAMFIRE

Vánoční JAMFIRE

Kampa 11.12., to byl den jako stvořený pro další našlapanou studentskou akci v režii kluků z \"ohnivé marmelády\" - JAMFIRE!❤️‍🔥

15:26, 07/01/2024

„Vánoční“ JAMFIRE, to byl název další studentské akce v režii kluků s kytarami, houslemi, skvělými hrami a doprovodným programem. Vánoční se jmenoval i proto, že pokud někdo přišel ve vánočním dresscodu, měl šanci zvítězit ve dvou soutěžích: Nejlepší kostým a Nejvíc HOT kostým. Tyto ceny byly v průběhu večera, po domluvě pár vyvolených, předány do rukou výherců.

Novinkou tentokrát bylo i pěvecké vystoupení Michala Nováčka (Top 40 účastníků Superstar 2021) a velice talentované Jindřišky Čapkové. Oba si pro účastníky připravili jak sólo vystoupení, tak i pár duetů a bylo se opravdu na čím pozastavovat, jelikož vystoupení bylo úžasné. Třeba nás ještě někdy na JAMFIRE překvapí.

Program byl jako vždy nadupaný a stejně tak i nálada v celé Kampě. Jak už název vypovídá, v Kampě se opravdu přiložilo pod kotlem a atmosféra byla našlapaná (jen ta „marmeláda“ nám zase chyběla).

Kluci to opět vyšperkovali a rozhodně akce neztratila půvab ani tentokrát, i přes obavy po „startéru“. Myslím si, že i do budoucna je na co se těšit, jelikož tímto se ani pomálu nápady nevyčerpaly a akce určitě ještě vzroste. Uvidíme, co se připraví pro nadcházející eventy.

JAMFIRE se prý vrátí s lehkou pauzou na začátku března, kdy rozhodně všichni načerpáme mnoho sil a budeme ready roztancovat naše boky, překřičet kytary a užít si fajnový, ohnivý večer.

JAMFIRE – šílená akce pro lidi🎶

Další články

Všechny články