icon language english

Studentská unie Jihočeské univerzity

Velikonoce se SUJU

V pondělí 25. března se v kampusu Jihočeské univerzity uskutečnil již druhý ročník celodenní akce zvané „Velikonoce se SUJU“.

16:22, 04/04/2024

Již od brzkých ranních hodin se studenti vydali na lov vajíček, která byla skrytá po celém kampusu. Vajíčka se jen nehledala, ale také jimi bylo vyzdobeno prostředí kampusu, aby vytvořila tu pravou velikonoční atmosféru. Atmosféru umocnila legrace u fotopointu.  

Odpoledne měli studenti možnost zapojit se do tradičních velikonočních aktivit. Někteří si ručně vyráběli pomlázky, jiní zdobili kraslice. Celá akce vyvrcholila tematickou party ve Studentském klubu Kampa pod hudebním vedením Dj Mistrgala. Přítomní si užívali radostnou atmosféru a veselí.  Probíhala zde soutěž s pomlázkami, která vyvolala vlnu smíchu a soutěživosti mezi účastníky. Vítězové nejen této soutěže, ale i lovu vajíček, si odnesli skvělé ceny, jež ještě umocnily radost ze slavení.

Děkujeme všem, kdo se účastnili této akce a přispěli k vytvoření nezapomenutelné atmosféry. Velké poděkování patří i těm, kdo se zapojili do sbírky pro oddělení dětské onkologie nemocnice České Budějovice, čímž ukázali, že štědrost a solidarita jsou cennými hodnotami, které nás spojují a vedou k dosažení dobra pro ostatní. Vaše laskavost je světlým příkladem toho, jak můžeme společnými silami přinést radost a naději do života druhých.

Další články

Všechny články